één op één met Marielle

2017 geen coaching vanwege sabbatical!

Helaas, dit jaar kunnen we niet samen werken. Wil je toch snel aan de slag dan kun je mijn doe-het-zelf-cursus aanschaffen of op deze pagina kijken waar ik je doorverwijs naar geweldige vrouwen die misschien wat voor jou kunnen betekenen.

Vraag je je wel eens af of er méér in het leven zou kunnen zijn: meer plezier en verbinding in je privéleven, meer liefde voor jezelf, meer betekenis in je werk?

empowerment coaching voor vrouwen

Mijn werk is erop gericht jouw vrijheid en kracht te ontwikkelen, te versterken en toe te passen. Dat betekent dat ik jou help jouw eigen schoonheid te zien, jouw eigen vrijheid te vinden en jouw identiteit als vrouw te ontdekken – zodat jij jezelf méér dan de moeite waard vindt en je lusten en verlangens met plezier en overtuiging in de wereld zet.

Wie jij ècht bent, als vrouw, jouw zelfbeeld, jouw sensualiteit en seksualiteit, jouw ideeën over jezelf — dat heeft een enorme invloed op alle rollen die jij in je leven hebt. Of het nu gaat over moederschap of over je relatie met je partner, of over hoe jij je voelt in je lijf... We werken samen aan jouw hele vrouw-zijn, aan jouw persoonlijk vrouwelijk leiderschap, om (weer) de leukste ‘jij’ te worden die je kunt zijn.

vragen die andere vrouwen stelden:

 • Ik wil meer intimiteit, verbinding en overgave in mijn leven en in mijn relatie ervaren
 • Ik wil mezelf meer durven te laten zien, zoals ik echt ben, van binnen en van buiten
 • Ik wil me weer verliefd voelen op mezelf, het leven en mijn partner
 • Ik wil durven te gaan staan voor wat ik vind
 • Ik wil me op mijn gemak voelen met mijn seksualiteit, weten wie ik ben, wat ik wil, en hoe ik dat op een veilige en fijne manier kan uitdragen en beleven
 • Ik wil meer plezier voelen bij het samenwerken met collega's
 • Ik wil geen schuld of angst meer voelen over mijn verlangens
 • Ik wil van mijzelf houden, en eindelijk gaan leven hoe ik dat wil, alles eruit halen, opkomen voor wat ik waard ben en niet meer in die survival-mode zitten!
 • Ik wil mijn lichaam kunnen accepteren en als het kan er van leren houden
 • Ik wil werk doen dat past bij wie ik ben en bij wat ik wil
 • Ik wil me sexy, vrij en echt voelen in mijn vrouwelijkheid en niet doen alsof.

Marielle is een mooi voorbeeld in wat zij bereikt heeft en zij gunt andere vrouwen ook die transformatie. Ze deelt in kwetsbaarheid en in kracht en geeft haar geheimen prijs. Zij moedigt aan en laat iedereen zich even belangrijk voelen. Marielle heeft duidelijk de regie zonder dominant te zijn. Haar humor en zelfspot maken het feest nog completer.

Dominique (45)

voor wie

Veel vrouwen die naar mij komen zijn mooi, krachtig, creatief en ontzettend lief maar vinden dat totaal niet van zichzelf. Veel van hen volgden al jaren mijn nieuwsbrieven, columns en blog maar kwamen er maar niet toe om een afspraak te maken.

Als ik vraag waarom ze niet eerder zijn gekomen krijg ik te horen dat ze het te druk hadden, niet weg konden vanwege de kinderen, geen vrij konden krijgen van hun werk, geen geld over hadden om zo’n luxe-uitgaaf aan zichzelf te doen of dat het eigenlijk zo best ook wel ging. Maar nu moet er iets gebeuren!

Soms hebben deze vrouwen al op één of andere manier (via training, therapie of partner) een glimps opgevangen van hun vrouwelijk potentieel en willen ze samen met mij samen op zoek naar méér hiervan, naar hun kracht en hun eigenheid.

Vrouwen zoals jij dus. En zoals ik ook was. Want ik ken maar al te goed dat gevoel van ‘eerst de ander’, of ‘eerst werk’, of ‘ik ben al die aandacht en/of zo'n grote uitgave niet waard’. Alle smoesjes en alle soms ook zeer terechte bezwaren heb ik vroeger zelf ook gebruikt.

Geef jezelf nu dat laatste duwtje. Ik vang je op aan deze kant en zal mijn uiterste best doen om jou zelf te laten ervaren hoe fijn het is om jou te zijn en wat voor leuks er allemaal met jou te beleven valt! Gun jezelf meer plezier, vrijheid en zin in je leven.

waarom marielle?

Of je nu meer verbinding wil in je relatie, je wil bevrijden van oude patronen, meer plezier wil hebben in je werk, je vrijer en mooier en sexier wil voelen als vrouw, weer wil stralen en bruisen en zinderen, of gewoon toe bent aan eindelijk het leven gaan leiden wat je al zo lang wilt: bij mij ben je op de goede plek.


Ik ervaar nu meer openheid over seks in het algemeen en mijn eigen seksleven in het bijzonder, meer ontspannenheid, en meer plezier in bed! Zo fijn dat er nu op een normale manier over te praten valt. Ik praat nooit met vriendinnen op zo'n intieme manier. Ik kan je van harte aanbevelen aan andere vrouwen en dat doe ik ook: je prettige persoonlijkheid, je energie, je fantastische huiswerkopdrachten. En dat alles zo mooi is, je website, je huis! Oprechte zorg en aandacht voor mensen en voor de dingen om je heen...

Iris (43)

Marielle is een fantastische coach, inspirerend, integer en enthousiast; ze geeft je veel persoonlijke aandacht en helpt je om barrieres te doorbreken en je leven als een feest te vieren! Zonder Moem had mijn leven er nu anders uitgezien en ik ben Marielle dan ook erg dankbaar voor haar steun en inspiratie.

L. (33)

hoe gaat dit in z'n werk?

In één coachingsessie zie ik waar jouw verlangen precies over gaat, geef ik je een nieuwe verfrissende manier om ermee om te gaan en geef ik je een duwtje in de goede richting. Soms praten we alleen dat uur. En soms doen we een kleine adem, visualisatie, spiegel of schrijf- oefening die je thuis kunt herhalen wanneer je daar zin in hebt.

Het is aan jou wat je doet met de uitkomsten van ons gesprek. Ik ben er van overtuigd dat als jij wilt groeien en bloeien en daar de juiste motivatie voor hebt dat jij het verder prima zelf afkunt tot je misschien weer behoefte voelt aan een volgend gesprek of duwtje. Als het nodig is dan stuur ik je wat opdrachten of oefeningen of een e-book toe over de onderwerpen die we besproken hebben. Maar vaak heb je al genoeg aan het gesprek alleen en ga je naar huis met meer energie en zin en handvaten om er nu echt wat moois van te maken!

niet goed? geld terug! echt.

Ik garandeer je dat je na één gesprek met mij de zon weer, soms nog voorzichtig (en soms nog feller!), ziet schijnen en hoe de oefeningen en opdrachten jouw dichter bij je plezier en je hart brengen. Daarom beloof ik je ook: als jij na het eerste gesprek (èn het uitvoeren van jouw huiswerk!) helemaal geen verbetering voelt, als je ervan overtuigd bent dat je geen donder bent opgeschoten met mijn coaching, dan krijg je je geld terug!

empowerment coaching via je werkgever

Omdat ook je werkgever jouw ontwikkeling op dit gebied van belang vindt komt mijn coaching vaak in aanmerking voor vergoeding – uit budgetten voor persoonlijke ontwikkeling, career development of voor emancipatie en diversiteit. Stuur me een mailtje, dan krijg je van mij een A4'tje waarin de mogelijkheden voor jouw werkgever en voor jouzelf op een rijtje zijn gezet!

Wat ik typerend vind voor jouw aanpak Marielle, is dat jij steeds datgene ziet en aanspreekt wat wel kan en wat plezier geeft. Dat doet mij goed en inspireert mij: het verandert echt hoe ik naar mezelf kijk en hoe ik mijn lichaam ervaar. En dat heeft weer effect op alle andere dingen die ik doe...

Marjolein (42)

2017 geen coaching vanwege sabbatical!

Helaas, dit jaar kunnen we niet samen werken. Wil je toch snel aan de slag dan kun je mijn doe-het-zelf-cursus aanschaffen of op deze pagina kijken waar ik je doorverwijs naar geweldige vrouwen die misschien wat voor jou kunnen betekenen.