Adresgegevens
www.moem.nl
marielle@moem.nl
Marielle Kleynjan
Oppert 274
3011 HV Rotterdam

Mobiel: 06 23 99 24 23
KvK: 30179334
Rabobank: 11 41 61 887
IBAN: NL21RABO0114161887
BIC: RABONL2U

Helaas kunnen we dit jaar, 2017, niet samen werken vanwege mijn sabbatical. Wil je toch snel aan de slag dan kun je natuurlijk mijn doe-het-zelf-cursus aanschaffen en zelf aan de slag gaan totdat ik weer terug ben. Wil je liever met iemand samen kijken naar jouw vraag? Kijk dan hieronder.

coaches op het gebied van vrouwzijn, sensualiteit, seksualiteit en/of persoonlijke groei en die ik persoonlijk ken:

 • Janneke Robers
  Als vrouwencoach begeleidt Janneke je in de kunst van jouw vrouw-zijn. Zij helpt je bij vraagstukken rondom vrouwelijk leiderschap, zelfvertrouwen en sensualiteit. Ik ken Janneke al heel erg lang, als cliënte vroeger en later als vriendin en bewonder haar manier van coachen en er helemaal zijn.

 • Mandy Selina Ronda
  Mandy is 'jouw go-to sexpert voor een schaamteloos seksleven'. Zij helpt jou je ruimte in de wereld in te nemen, doen waar je blij van wordt, je thuis voelen in je lichaam en vrij in je seksualiteit. JOUW seksualiteit. Jezelf zonder of ondanks de angst om gekwetst te worden, toch kwetsbaar durven opstellen en openen, omdat het leven dan zoveel rijker is. Mandy heeft een therapeutische achtergrond en coacht jou op haar eigen wijze. Zacht, confronterend, origineel.

 • Carole Verbeeck
  Verlang je ernaar om op een bewuste manier je lichaam en je seksualiteit te verkennen? Om op ontdekkingsreis te gaan en een krachtige basis van veiligheid en autonomie in jezelf te ervaren? Verlang je naar stevig en stromend aanwezig Zijn, heerlijke innerlijke seksualiteit, een diep ontspannen gevoel en een grote Ja voor het leven? Dan is Carole de vrouw! Ik houd van haar duidelijkheid en zachtheid. Kijk ook bij haar workshops. Soms is ze ook in Nederland. Maar Skype werkt prima!

 • Marije Janssen
  Marije is breed gericht op seksualiteit, intimiteit en identiteit: ontdekken wat je seksueel aanspreekt, beter kunnen praten over wat jij graag wil, je comfortabel voelen met je seksuele verlangens, het leren aangeven van wensen en grenzen en/of het vormgeven van je seksuele verlangens. Ik ken Marije nu een paar jaar waarin ik een aantal workshops heb gevolgd die hen georganiseerd had of zelf gegeven. Alles wat hen doet is eerlijk en integer en ik heb veel geleerd van en bij hen.

 • Manon van Driel
  Non houdt zich bezig met o.a.coaching, gesprekken en raadswerk gericht op de thematiek van het anders-zijn. Als je zit met vragen rondom identiteit, gender, seksualiteit en zingeving dan kun je hen mailen. Manon heeft ook een inloop spreekuur bij Adem-Inn in Rotterdam. Non is lief, enthousiast en doortastend en ik praat daarom graag met hen. In Rotterdam organiseert hen ook Get A Room avonden over seks, werkt hen bij Adem Inn en organiseert hen de Gender Bending Queer Party. Non is queer en cool.

 • Roos Reijbroek
  Als je zit met vragen rondom non-monogamie of polyamorie dan verwijs ik je graag naar Roos. Ervaringsdeskundige en inmiddels professioneel coach die de wirwar die jij kan ervaren als jij non monogame relaties aangaat kan helpen ontwarren. Ik bewonder haar eigenliefde en hoe zij staat voor haar eigen gevoel en keuzes. Inclusiviteit staat hoog in het vaandel bij haar en zij is heel geschikt als je ondersteuning wil bij (stapje voor stapje) durven doen/zijn.

 • Cora Emens
  Cora Emens is als sekscoach bekend van de TV series “Beter in Bed” ,“Spuiten&Slikken”, de “Sex Academy” en haar eigen radioshow “Let’s Talk about Sex” bij Talk-radio. Ze heeft ervaring met alle stadia van vrouw zijn, als meisje, puber, vrouw, minnares, moeder, Godin en wijze vrouw en heeft inzicht en ervaring met de verschillende stadia van vrouwelijke seksualiteit. Zij geeft o.a. coaching bij pijn of geen gevoel bij het vrijen, geen orgasme kunnen krijgen, (gevorderde) masturbatie-en vrijtechnieken, G-spot en vrouwelijke ejaculatie, sexual fitness, seksuele magie, relaties en de overgang. Cora heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van Yoni massages. Ik heb vroeger met Cora samen workshops gegeven en een tijd lang haar workshop vrijen met jezelf gegeven. Cora is een wijze mooie vrouw die met veel liefde kijkt naar jouw specifieke vraag op het gebied van seks en je coacht in meer genieten van seksualiteit, sensualiteit en intimiteit in relatie tot jezelf en tot je partner.

 • Esmee Aarbodem
  Je verlangt naar tijd en aandacht voor jezelf. Naar de ruimte om je te focussen op jouw talenten, wensen en de expressie hiervan. Je wilt je leven meer baseren op het koesteren van de waardevolle dingen uit het verleden, het vieren van het heden en het verwezenlijken van je toekomstdromen. Je grootste wens: een sprankelend leven dat helemaal van jou is, waardoor het jou en de mensen om je heen een overvloed aan mooier, leuker en fijner oplevert. Esmee kan jou daarbij helpen! Daarnaast geeft zij echt ontzettend mooie online cursussen. Dus als je liever creatief en alleen werkt dan is dat iets voor jou. Esmee brengt het samen. 10x Meer Plezier maar dan 2.0 en creatief! Ik vind het geweldig!

 • Hannah Marcotti
  Story-telling. Magic-making. Prompt exploring. High vibration shape-shifting. Recording details in photos and words and spinning them into tellings of future becomings in the feeling world. Spirit guiding your desire for compassion, lifting, sorting, surrender, sanguine, awakening, creating, dreaming, action, permission and the essence of your own knowing. Inspiring women into new iterations through their story and prayer. Ik heb een aantal online cursussen van Hannah gevolgd en ben fan van haar. Zoek je een vrouwencirkel, online, groots en meeslepend? Schrijf je in op haar wekelijkse nieuwsbrief en duik in een cirkel als die je leuk lijkt. Surrender, Magic Making Circle en Sexy and Sanguine zijn mijn favoriet!

Alle coaches zijn ruimdenkend, open en walk their talk! Ik weet zeker dat één van hen jou kan helpen met je vragen of je verlangens. En misschien zie ik je dan weer in 2018.

Liefs!vind me ook op: