Ruimte voor jou!

In 2004 ben ik Moem begonnen. Ik wilde vrouwen hetzelfde geven als wat ik gevonden had, liefde, vrijheid en plezier maar dan sneller. Ik wilde graag een shortcut bieden. Niet jarenlang zuchten en steunen en intensieve enge trainingen en moeilijke therapie├źn volgen maar snel en gemakkelijk en handig en praktijkgerichte gesprekken en oefeningen. Eigenlijk zoals ik heel veel het liefst doe, dingen zoals koken en mooie dingen maken: simpel maar met een groots effect! ;-)

Sinds die tijd is mijn werk met mij meegegroeid. Wat ik nu doe noem ik empowerment coaching voor vrouwen. Ik help jou jouw eigen schoonheid te zien, jouw eigen vrijheid te vinden en jouw eigen sensualiteit en seksualiteit als vrouw te ontdekken, in eigendom te nemen en tot bloei te transformeren. Praktisch gezien betekent dit dat ik je leer hoe je andere en nieuwe keuzes kunt maken in je leven. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen iets kunt loslaten als je iets anders leukers hebt om vast te houden. Zo help ik je om meer plezier toe te laten in jouw (seks)leven en je te laten ervaren hoeveel er is om van te houden, in en om jou heen. Ik leer je gevoelens van onmacht en ontevredenheid om te zetten in lusten en verlangens en om het leven te gaan leiden wat jij wilt. Meestal lukt dit trouwens nog steeds op een simpele manier met groots effect!

Ik verkoop je geen kant en klare pil die je alleen maar door hoeft te slikken. Ik lever maatwerk en kijk samen met jou naar jouw eigen verlangens en de manieren waarop jij die het beste kunt gaan waarmaken. Elke vrouw is anders en we zijn allemaal mooi en geweldig en verdienen het allemaal om een daarbij passend leven te leiden. Punt.

Ik vind niks en niemand raar. Ik sta open voor alle vrouwen ongeacht leeftijd, maat, beperkingen, gender, seksuele voorkeur en geloof. Wat ook je voorgeschiedenis is, je bent welkom! De enige voorwaarde die ik stel is dat je bereid bent om samen met mij te werken - en dat is soms best hard werken! - aan meer ruimte en vrijheid in en om jou heen zodat je naar hartelust kunt leven en liefhebben.

Honderden vrouwen gingen je inmiddels voor: welkom bij Moem!

marielle:

Marielle (1968) heeft sinds 1990 een relatie met Peter en sinds 1994 een zoon. Zij heeft opleidingen gevolgd in kunstonderwijs en mode en volgde na de geboorte van haar zoon verschillende opleidingen op het gebied van vrouwenwerk en Tantra. Marielle leeft zelf voor wat ze jou leert: she walks her talk!

“Ik wil groeien en transformeren door waar ik van houd en waar ik bang van ben. Ik wil mijn eigenheid en vrijheid vinden door alle laagjes van oppervlakkigheid en weggestopte angsten heen. Mijn ultieme vrijheid in leven en zijn, mijn unieke sensualiteit en seksualiteit steeds weer verder en dieper ontdekken en tot uitdrukking brengen tot ik los ben. Totdat het klopt. Totdat ik vrijer ben en ruimer en voller ben dan ik ooit had kunnen bedenken en dromen. Waarschijnlijk tot ik er bij neerval... Tot ik heel oud met mijn versierde rollator met glitters en stickers en buttons door de stad schuifel.

En zelfs dan nog denk ik.. ;-) ”vrouwen over marielle

Marielle is een heerlijke vrouw! Haar openheid en eerlijkheid over hoe zij haar vrouwzijn en sensualiteit ervaart is prettig, omdat ik me dan ook vrij voel echt te delen. Zij is een zelfbewuste, moderne vrouw, niet zo'n vage zweefmuts, en haar heldere uitleg is ook altijd fijn. Dat schept herkenning.

Janneke Robers (33), tekstschrijver en vrouwencoach, Pleasure Academy

Marielle is een mooi voorbeeld in wat zij bereikt heeft en zij gunt andere vrouwen ook die transformatie. Ze deelt in kwetsbaarheid en in kracht en geeft haar geheimen prijs. Zij moedigt aan en laat iedereen zich even belangrijk voelen. Marielle heeft duidelijk de regie zonder dominant te zijn. Haar humor en zelfspot maken het feest nog completer.

Dominique (45)

Marielle is heel echt, grappig, stoer en toch lief. Een heel mooi voorbeeld van iemand die van haar lijf geniet. Echt gaaf.

Nasty Nea (26), onderzoeker

Marielle's directheid spreekt mij aan, haar humor, soms een schop (met liefde) onder mijn kont. Confronterend, ontroerend. Ik was soms verwonderd over haar uitspraken. Haar kracht en haar kwestbaarheid. Maar boven alles straalt Marielle uit dat iedereen goed en mooi is.

Paola Fossatelli (46)

Het prettigst aan Marielle's manier van coaching is haar vrolijkheid! En deskundigheid, en dat niets maar dan ook niets raar is. En ik vond alles heel persoonlijk gaan, of we elkaar al jaren kenden.

Iris (43)

Het leukst aan Marielle: dat zij zich steeds richt op wat wel kan, wel mogelijk is, prettig is en laat zien hoeveel plezier zij daar zelf mee heeft, waardoor het tot me doordrong dat dat echt kan, dat je zo kunt leven!

Marjolein (42)

Ik vind haar oprechtheid het leukst aan Marielle naast de echtheid die zij uitstraalt. Alsof zij het zinbeeld van vrouwelijkheid is.

Jennifer (36), coach

Marielle is open, vrolijk, heel zacht maar met een geringe tolerantie voor aanstellerij, flauwekul en slachtofferschap. Ik waardeer haar moeilijke vragen:-) Ze kijkt nergens van op, vindt niets raar. Marielle stelt zich helemaal open en geeft mij daarmee toestemming om naar buiten te kruipen

Caroline van der Laan (47), duurzaamheidscoach Carolaan

Marielle stelt zich kwetsbaar op. Je ziet een vrouw van de wereld, maar niet iemand die doet 'alsof'. Geen masker of facade. Gewoon een vrouw die ook tegen dingen aanloopt als hernia, pijn en een kritisch zelfbeeld. En toch gewoon lol hebben en lekker zijn. Haar persoonlijke benadering vind ik erg fijn; veel geduld, en heel veel liefde. Klef woord, maar zo voelde het wel.

Laura (29)

marielle in de media